Referenties en recensies

MPE heeft workshops gegeven voor vele bedrijven en instellingen
Dit waren zowel multinationals als eenmansbedrijven, scholen en zorginstellingen. Enkele hiervan zijn:

Akzo Nobel
Belastingdienst Leiden
BGL & Partners
Bibliotheek Leidschendam
BS De Klimop
Ernst & Young
Delta Lloyd
GGD Rivierduinen
Hospicegroep Alphen
ING
I-Psy
Komplot Mechanics
KPN
Lions Club
LUMC
Macbalans
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Nederlandse Hartstichting
NS
Nuon
Ohra
PricewaterhouseCoopers
Rabobank
Schiphol Group
Shell
SOS Kinderdorpen
Nederlandse Transplantatiestichting

"Dit was volkomen nieuw voor ons, maar wat een ongelofelijk leuke workshop. We hebben veel plezier gehad en soms ook een heel andere blik gekregen op collega's. Wie had gedacht dat Sabira zo leuk kon dansen op ons ritme!"
Basisschool,  januari 2001
 
"Met zo'n honderd man/vrouw hebben we een fantastische teamdag gehad, o.a. door de trommelworkshop van MPE. In 10 minuten stond de hele boel al te swingen. Daarna oefenen in gezamenlijk beginnen en stoppen, als dat eenmaal lukt is dat echt een kick. Om niet te spreken van de lol die we hadden met de muzikale breaks."
Verzekeraar,  september 2004
 
"We lagen in een deuk toen Jacqueline de leiding aan de bellen gaf. Die moesten het ritme versnellen en vertragen. Bij de eerste poging gingen we grandioos de mist in, maar met een paar simpele aanwijzingen lukte het de tweede keer. Onthouden managers: veranderingen moet je geleidelijk doorvoeren."
Zorginstelling,  november 2009
 
"Ik houd niet van bedrijfsuitjes, maar helaas zijn ze verplicht. Hoewel, in het geval van de Trommunicatie heb ik me uitstekend vermaakt. Een pluim voor de enthousiaste en deskundige begeleiding van Jacqueline."
Bank,  mei 2011
 
"Dit was zo'n beetje de vijfde trommelworkshop die ik ondertussen heb meegemaakt, maar hij was wel de leukste. Dat wil wel wat zeggen. Petje af voor Jacqueline, die haar enthousiasme zo goed aan de deelnemers kan doorgeven."
Dienstverlener in de zorg,  oktober 2014