All-in uitje organiseren

Meeting Point Entertraining (MPE) verzorgt percussieworkshops voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze workshops zijn verrassend, enthousiasmerend en inspirerend.
 
In principe zorgt u zelf voor de locatie. In enkele steden kunnen wij echter een zaal voor u huren. En als leuke en lekkere afsluiting kunt u gezamenlijk een Afrikaanse maaltijd gebruiken.
 
Kijk hier voor een volledig overzicht van de trommelworkshops. Deze kunt u combineren met de volgende arrangementen.
 

Arrangement met zaal

In Leiden, Amsterdam en Rotterdam kunnen wij voor u een zaal huren. De prijzen hangen af van de grootte van uw groep en van de beschikbaarheid van de zaal.
 

Arrangement met Afrikaanse maaltijd

  • In Leiden, Amsterdam en Rotterdam kunt u na afloop van de workshop een Afrikaanse maaltijd gebruiken. Het bijzondere daaraan is dat men met de handen eet. De maaltijd bestaat uit diverse Ethiopische gerechten, met o.a. runder- en kippenvlees, en diverse groentes. Maar ook kan een geheel vegetarische maaltijd geserveerd worden.
  • In Leiden serveert Djebena u een combinatiegerecht. In Amsterdam heeft Addis Ababa speciaal voor ons een viergangenmenu samengesteld. In Rotterdam staat er in Viva Afrika een buffet voor u klaar.
 

Arrangement met zaal en Afrikaanse maaltijd

Uiteraard vallen zaalhuur en maaltijd met elkaar te combineren. In Amsterdam en Leiden ligt de zaal op loopafstand van het restaurant. In Rotterdam vindt de workshop in het restaurant zelf plaats.
 
 
 
De zaal in Leiden ligt naast de Morspoort, een van de mooiste plekjes van de stad. Op weg naar het restaurant komt u langs de geboorteplek van Rembrandt.