Activiteit met lunch, diner, maaltijd

Meeting Point Entertraining (MPE) verzorgt percussieworkshops voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onze workshops zijn verrassend, enthousiasmerend en inspirerend.
 
In principe zorgt u zelf voor de locatie. In enkele steden kunnen wij echter een zaal voor u huren. En als leuke en lekkere afsluiting kunt u gezamenlijk een Afrikaanse maaltijd gebruiken.
 
Kijk hier voor een volledig overzicht van de trommelworkshops. Deze kunt u combineren met de volgende arrangementen:
 

Arrangement met zaal

In Leiden, Amsterdam en Rotterdam kunnen wij voor u een zaal huren. De prijzen hangen af van de grootte van uw groep en welke zaal beschikbaar is.
 

Arrangement met Afrikaanse maaltijd

In Leiden, Amsterdam en Rotterdam kunt u na afloop van de workshop een Afrikaanse maaltijd gebruiken. Het bijzondere daaraan is dat u met de handen eet. De maaltijd bestaat uit diverse Ethiopische gerechten, met o.a. runder- en kippenvleesen diverse groentes. Maar ook kan een geheel vegetarische maaltijd geserveerd worden.
 
In Leiden serveert Djebena u een combinatiegerecht. In Amsterdam heeft Addis Ababa speciaal voor u een viergangenmenu samengesteld. In Rotterdam staat er in Viva Afrika een buffet voor u klaar.
 

Arrangement met zaal en Afrikaanse maaltijd

Uiteraard vallen zaalhuur en maaltijd met elkaar te combineren. In Leiden en Amsterdam vindt de workshop in een aparte zaal plaats, in Rotterdam in het restaurant zelf.
 
 
 
In Leiden ligt het Afrikaanse restaurant vlak bij de historische Morspoort, een van de mooiste plekjes van de stad..